Polazak
(nedjelja) 08:00
Dužina rute
87 km
Polazna lokacija
Virovitica, u centru grada na parkiralištu pored Zagrebačke banke
Kotizacija
5,31
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
429+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Bajsom i žlicom po Podravini" UPDATE!

VAŽNA OBAVIJEST!!!

Žao mi je što sve sudionike biciklijade moram obavijestiti da smo odlučili odgoditi biciklijadu "Bajsom i žlicom po Podravini" zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.
Ako ste pratili vremensku prognozu za nedjelju 12.6. najavljuju dosta jaku kišu i grmljavinu.

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA BICIKLIJADE JE 10.7.2016. godine (raniji termin nismo mogli dobiti).

Svi oni koji su uplatili kotizaciju a već sad znaju da neće moći doći 10-tog neka nam se jave na email info@nippyadventures.com kako bi im bio vraćen uplaćeni novac.

Lijepo vas sve skupa pozdravljamo uz poziv da se svi skupa okupimo 10.7.2016. godine možda i u još većem broju

Pridružite nam se na prvoj gastro - etno biciklijadi "Bajsom i žlicom po Podravini" u kojoj ćemo pomoću bicikla i žlice upoznati Podravinu kakva je bila prije sto godina :)

PROGRAM BICIKLIJADE „Bajsom i žlicom po Podravini“

Dana 10.7.2016. godine održati će se prva gastro - etno biciklijada „Bajsom i žlicom po Podravini“ sa okupljanjem u 8.00 sati u centru grada na parkiralištu pored Zagrebačke banke u Virovitici.
Krećemo prema Križnici koja je udaljena 25 km te oko 10.30 sati planiran je dolazak na seosko gospodarstvo „Dravska iža“ u mjestu Križnica. U ovome predivnome podravskom pitomom kraju ostajemo na doručku.
Restoran "Dravska iža" poznat je po pripremi ribljih specijaliteta. Kako bi se "pošteno" pripremili za nastavak vožnje gazda Alen će nam za doručak pripremiti prženu dravsku ribu.
Više informacija o „Dravskoj iži“ na http://dravskaiza.com.hr/

Oko 12.00 sati krećemo dalje sa biciklijadom prema imanju "Etno kuće obitelji Karlovčan" u selu Brodić koja je udalje od Križnice 21 km. Plan dolaska na etno imanje je oko 13.30.
Tu je planiran ručak sa razgledavanje imanja, druženje i slobodne vrijeme za napuniti srce. Za ručak domačin će nam prirediti kotlovinu, tipično jelo za Podravinu i za koju je gazda Nevan pravi majstor.
U Brodiću ćemo se zadržati neko vrijeme jer je to etno imanje pravi mali muzej starina koje se isplati vidjeti. Plan odlaska iz Brodića je oko 15.30 sati, a povratak u Viroviticu oko 18.00 sati.

Pridružite nam se na ovoj posebnoj biciklijadi u kojoj ćemo posjetiti dva prelijepa mjesta, Križnicu i Brodić, uživati u odličnoj domaćoj klopi i pomoću bajsa vratiti se u prošlost i upoznati Podravinu kakva je nekad bila.

Zbog ograničenog broja mjesta i broj prijava smo morali ograničiti na 100, zato prijavite se što prije i uplatite kotizaciju i time rezervirajte svoje mjesto.
Svi koji žele provesti ugodnu nedjelju u prelijepoj i pitomoj Podravini uz rijeku Dravu neka uplate tih 40 kn zaključno sa 10.6.2016. godine na broj računa HR8223300031100439171
OPG FABČIĆ RUŽA, Križnica 27, 33405 Pitomača

Radujemo se Vašem dolasku, a mi Vam osiguravamo predivnu prirodu, poglede i puna srca!VAŽNE OBAVIJESTI!! (molim vas pročitati)

*Kao valjana prijava na biciklijadu smatra se uplata kotizacije od 40 kn na račun: HR8223300031100439171
OPG FABČIĆ RUŽA, Križnica 27, 33405 Pitomača sa naznakom „za biciklijadu“, i slanje kopije te uplate na email adresu info@nippyadventures.com
Što znači da se prijava na ovom Facebook događaju smatra samo znakom namjere da ćete nam se pridružiti ali nije dovoljna kao pravovaljana prijava na biciklijadu.
Molimo vas da to imate na umu kako mi ne bi ispali šlampavi a vi ostali gladni :)

Prijave sudionika sa kopijama uplatnica potrebno je izvršiti do 9.7.2016. godine, kako bi stigli sve organizirati. Na dan biciklijade svi učesnici koji su uplatili kotizaciju dobiti će dva bona, jedan za doručak u Križnici i drugi za ručak u Brodiću.
Ukoliko se prijavite nakon tog datuma, ili na dan biciklijade ne možemo vam garantirati osiguranu hranu, ali Vam možemo garantirati dobru zabavu ako se ipak odlučite provozati sa nama.

*Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se toplo preporuča.

*Kao sudionici u prometu obratite posebnu pozornost na vlastitu sigurnost kao i na sigurnost ostalih sudionika biciklijade i svih drugih učesnika u prometu.

*Isto tako bih vas zamolili da imate na umu da je ovo cjelodnevna vožnja i da je cijela ruta biciklijade dugačka 87 km. Molimo vas da iskreno procijenite dali imate dovoljno dobar bicikl i dali ste sami u dovoljno dobroj kondiciji za takvu dugačku vožnju.

*Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve nesretne slučajeve tijekom biciklijade niti za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama. Pravo sudjelovanja u utrci ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i PRIHVAĆA UVIJETE OSLOBAĐANJA OD ODGOVORNOSTI.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!