Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(utorak) 00:01
Polazna lokacija
Sarajevo, svatko od svoje kuće
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
33+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom na poso 2016.

Ovaj dan, cijeli svijet putuje biciklom na posao. Koliko se nas može odlučiti da barem jedan dan zamijeni svoje prijevozno sredstvo biciklom?

Po prvi put učestvujemo u globalnoj kampanji i imamo priliku pokazati da je Sarajevo zaista na dobrom putu da postane biciklistički grad. Zato, bicikle među noge i uživajte!

...Ali, ima i twist:

Sama prijava ne znači ništa, akcija je bitna - odvezite se 10. maja na poso biciklom i to dokažite nekakvom fotkom, kratkim videom, logom sa Strave ili druge aplikacije, ili snimite animirani film - sve je dozvoljeno :)

Šerujte taj dokaz sa nama uz hashtag #zabajkovitosarajevo bilo na eventu, bilo na vašem zidu. Najkreativnijima poklanjamo nešto Giro :)

Ali ne zaboravite - neka vas poklon ne tjera da učestvujete, nego uživajte u vožnji i pošaljite sa nama poruku da Sarajevo zaslužuje puno bolje od onog što danas imamo na ulicama!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!