Polazak
(subota) 08:00
Dužina rute
207 km
Polazna lokacija
Lipik, ispred restorana Nada
Kotizacija
9,29
Organizator kontakt
Broj pregleda
79+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km LIPIK 2016.

Pozivamo Vas na 6. ovogodišnji breveto koji će se održati u subotu 14. svibnja 2016. u Lipiku sa startom u 8:00 sati ispred restorana Nada u organizaciji BK Titan i pod pokroviteljstvom Grada Lipika (www.lipikvasceka.com).

Staza je duga 206,6 km s oko 1800 visinaca i većim dijelom prolazi Parkom prirode Papuk, a vozi se slabo prometnim i iznimno kvalitetnim prometnicama. Prva kontrolna točka je u 57 km udaljenom Voćinu u Caffe Bar „Park“, 2. na 113. km u Kutjevu, Pečenjarnica „Puls“. Upravo taj prvi dio je najlijepši i na njemu se nalazi veći dio uspona. Do 3. kontrolne točke (Nova Gradiška, Caffe bar „Driver“) koja se nalazi na 172. km, vidjet ćete koliko je zapravo Slavonija ravna. Do cilja još preostaje 34 km, a tamo sve sudionike očekuje ručak u restoranu „Nada“ koji je uključen u cijenu startnine, te tuširanje i kupanje u trajanju 1 sat u Toplicama Lipik.

Breveto je vremenski ograničen na 13:30 sati, pa ćemo Vas na cilju čekati do 21:30 sati. Uz tehnički ispravan bicikl obavezna je kaciga, a reflektirajući prsluk, prednje i stražnje svijetlo u slučaju vožnje po mraku ili u uvjetima slabe vidljivosti. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma ili rezervna zračnica.

NAPOMENA: Na start dođite u 7:00 kako bi smo do 8:00 sati uspjeli riješiti prijave.

Prijava:

startnina iznosi 70 kn
prijave do četvrtka 12. svibnja do 23:59 sati na mail: tomislav.nuic@gmail.com

(U prijavi navedite: ime i prezime, adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta)

po uspiješno završenom brevetu možete naručiti komemorativnu medalju po cijeni od 70 kn

Informacije:

Na startu, prilikom registracije svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i breveto karton

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!