Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Belišće, ispred imanja Citadela
Kotizacija
1,33
Organizator kontakt
Broj pregleda
242+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Baranja 2016. UPDATE!

Biciklijada će se održati 28. svibnja 2015. sa startom u 10:00 sati. Polazak sudionika je ispred imanja Citadela Udruge ZVONO iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

Belišće (baranjska strana, imanje Citadela)- Baranjsko Petrovo Selo- Bolman- Jagodnjak- Novi Čeminac- Čeminac

Beli Manastir - Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac

Osijek Dravski most – Bilje – Darda – Uglješ – Novi Čeminac – Čeminac.


Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivati će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit ćemo Međunarodni dan obitelji te pozivamo sve zainteresirane osnovne škole da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja. Djeca ne plaćaju kotizaciju.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 15:00.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!