Polazak
(subota) 16:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Sisak, Mali Kaptol
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
97+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bicikliranje za Kupu

Dolaskom proljeća i lijepog vremena sve je nekako lakše. Svi smo aktivniji i provodimo mnogo više vremena na otvorenom i u prirodi.
Stoga, izvadite prašnjave bicikle iz garaža ili šupa. Prebrišite prašinu s bicikla, napumpajte gume ili ukoliko je to potrebno obavite servis bicikla. I krenimo pedalirati već ovu subotu.

BICIKLIRANJE ZA KUPU
(U slučaju kiše nema biciklijade)

DATUM
30.04.2016

VRIJEME
16:00-19:30

OPIS RUTE ( cca.25km u jednom smjeru)
Okupljanje ispred TZ grada Siska-ispod Starog mosta-Mihanovićevom obalom-(lijevo) Ul. Josipa Runjanina-(lijevo)-Ul. Kralja Tomislava-Ul. Kranjčevićeva-Ul. Stjepana i Antuna Radića-(lijevo)Ul. Frankopanska-(prelaz preko pruge )-Ul. Kralja Zvonimira (lijevo ispod mosta Gromova)-Ul.Teretna ( iza Kauflanda)-Ul. Zagrebačka-(preko odranskog mosta )-(lijevo) Drenački put-Vuroti-Brst-Mala Gorica-Žažina-Letovanić-CILJ.
Poslije polusatnog odmora ,organizira se skupni povratak istom rutom kojom smo došli do Letovanića.

OPIS BICIKLIJADE
Ovaj događaj BICIKLIRANJE ZA KUPU je rekreativnog karaktera tj.da bilo koji oblik natjecanja ili prebrza vožnja koja bi mogala utjecati na samu brzinu bicikliranja neće se tolerirati niti odobravati. Staza je uglavnom ravna i nema zahtjevnih brda. Vozi se po gradskim ulicama i otvorenim prometnivcama, te se svi sudionici moraju pridržavati prometnih pravila, kao i uputa redara biciklista .

PRAVO NASTUPA
Pravo nastupa imaju svi oni koji se osjećaju da će moći odpedalirati zadanu rutu.Prije samog početka-starta biciklijade-svaki učesnik će se potpistati da vozi na svoju vlastitu odgovornost i da svaku štetu na biciklu(kao i na samom sebi i na trećoj osobi) ili ako sličnu štetu nanese nekoj trećoj osobi, snosi u svom trošku. Roditelji koji će možda doći s malom djecom uz svoj potpis garantiraju za njegovu sigurnost kao i njihovo ponašanje na cesti.
Obavezna je zaštitna kaciga,u slučaju mraka reflektirajući prsluk kao i svijetlo na biciklu.

STARTNINA
Za ovaj događaj se ne naplaćuje

VODA I HRANA
Prije starta nema podjele vode tako da svi učesnici biciklijade sa sobom moraju ponijeti sami sebi vodu i hranu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!