Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(utorak) 17:00
Dužina rute
12 km
Polazna lokacija
Zadar, Borik (dvorište Ekonomske i Hotelijerske škole)
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
141+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Grad pripada i nama"

PRIRODOSLOVNO-GRAFIČKA ŠKOLA Vas poziva u utorak, 26. TRAVNJA u 17:00 sati da sudjelujete na VELIKOJ PROLJETNOJ BICIKLIJADI!

Moto biciklijade: GRAD PRIPADA I NAMA!
GLAVNA NAGRADA JE BICIKL!

Početak biciklijade: 17:00 h
Okupljanje sudionika/ca započinje 30 minuta prije starta

Prijave nisu potrebne putem fejsa, što znači svi koji potvrde da dolaze smatraju se prijavljenima.

»Grad pripada i nama« je velika proljetna biciklijada kojom se želi okupiti što veći broj zadarskih biciklista-rekreativaca, ali i profesionalaca, te pokazati lokalnim vlastima da moraju misliti i na njihovo sudjelovanje u prometu
Biciklijada nema natjecateljski karakter već je to rekreativna vožnja; stoga se svi sudionici trebaju voziti na okupu (nema odvajanja, pretjecanja, utrkivanja...) jer samo kad je formirana velika skupina, biciklijadom se odašilje poruka onima koji je trebaju »čuti«


Start: Borik (dvorište Ekonomske i Hotelijerske škole)
Cilj: Perivoj V. Nazora (dvorište Prirodoslovno-grafičke škole)

Duljina staze je oko 12 km.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji mogu voziti bicikl (od 7 do 77 godina): učenici/ce osnovnih i srednjih škola, studenti/ce, mladi, obitelji s malom djecom, umirovljenici/ce, dakle, svi/e građani/ke koji/e žele bolji i ljepši grad!

TKO NEMA BICIKL MOŽE NAM SE PRIDRUŽITI NA ROLAMA, SKATEU, ROMOBILU ILI BILO KOJEM DRUGOM PROMETALU NA LJUDSKI POGON; A TKO ŽELI MOŽE CIJELU TRASU (ILI SAMO DIO) PROPJEŠAČITI ILI PRETRČATI.

ŠUŠUR NA DVA KOLA (zabavno-glazbeni i sportski program) (nakon biciklijade)

Nakon biciklijade u dvorištu naše škole organizirat će se zabavno-glazbeni program [NATJECATELJSKE IGRE S BICIKLIMA – najsporija vožnja, štafeta s biciklima; trikovi (egzibicije) zadarskih bikera; lutrija (sponzor Calimero Sport); glazba DJ-a. Nova igra, tko može više u vis skočiti sa biciklom s mjesta.


Za vrijeme vožnje sudionike/ce će pratiti servisna služba Calimero Sporta koja će u slučaju nezgoda priskakati u pomoć svima kojima to bude potrebno (zamjena pokvarenih/slomljenih dijelova, ispuhana zračnica, puknuće gume, probušena guma, ispadanje lanca, nezgode s pedalama...)
BONUS: Za sudionike/ce biciklijade Calimero Sport će organizirati besplatan pregled bicikla te popravak manjih kvarova na licu mjesta

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!