Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Grude
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
364+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Hodočašće na biciklima u čast Male Gospe u Drinovcima

U organizaciji Hrvatskog Biciklističkog kluba Drinovci, 1.9.2013. održat će Hodočašće na Biciklima u čast Male Gospe.
Ovo biciklističko hodočašće krenuti će s više mjesta u Hercegovini, i to pod vodstvom Biciklističkog kluba Mostar iz Mostara u 9.00 sati ispred ''Kosače'', put će se nastaviti u koloni prema Širokom Brijegu, gdje će im se priključiti biciklisti pod vodstvom Biciklističkog kluba Široki u 10.30 sati na Trgu širokobrijeških žrtava (na Mostu), te zajedničkim snagama put nastaviti prema Grudama.

Druga biciklistička kolona krenuti će iz Ljubuškoga pod vodstvom Biciklističkog kluba Ljubuški ispred caffe bara Kum II, u 11.00 sati, također prema Grudama, gdje će se u 13.00 sati sastati s ostalim biciklistima iz Hercegovine, te će im se priključiti oni bolje i lošije fizičke kondicije.

Zajednička biciklistička kolona iz Gruda, ispred Srednje škole A.B. Šimića, put nastavlja prema Drinovcima i crkvi sv. Mihovila, gdje će biti održano prikladno molitveno slavlje u čast Male Gospe.

Poslije molitve biciklisti će se uputiti prema kupalištu i odmaralištu ''Krenici'', gdje će biti nastavak druženja uz jelo i piće od sponzora.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!