Polazak
(subota) 08:00
Dužina rute
67 km
Polazna lokacija
Zagreb, Nacionalna i sveučilišna knjižnica
Kotizacija
50 kn
Facebook
Broj pregleda
256+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom kroz knjižnice Zagrebačke županije : Ivanić-Grad

Plan puta:

*Okupljanje u Zagrebu (parkiralište NSK) u 7:15h
*Polazak iz Zagreba u 8:00h
*Vožnja Zagreb – Črnkovec (15 km) PAUZA (30 min) u cafe baru Zrinski (9:00-9:30)
*Vožnja Črnkovec – Veleševac (20 km) PAUZA (45 min) (12:00 – 12:45)
*Vožnja Veleševac – Skela Martinska Ves (Lijevi Dubrovčak) (8 km) (45 min)
*Skela Martinska VES– Ivanić-Grad (9 km) (45 min)
*Dolazak u Gradsku knjižnicu Ivanić-Grad OSVJEŽENJE i PAUZA (60-90 min) (14:30-15:00)
*Predviđena kratka vožnja po gradu
*Posjeta knjižnici
*Osvježenje
*Zajedničko slikanje
*Vožnja prema kleti za ručak (6 km) (30 min) (16:00-16:30)
*Klet Stari Mlin RUČAK (120 min) (17:00-19:00)
*Povratak u Ivanić-Grad (6km) (30 min) (19:00-19:30)
*Ukrcaj u vlak 19:53
*Povratak u Zagreb (oko 21 h)

Predviđeni troškovi: 50 kuna po osobi (uključuje zajednički ručak)

Trajanje: Trajanje vožnje oko 6h (67 km).
Zahtjevnost: Srednje zahtjevna ruta koja će uključivati vožnju Zagreb – Ivanić-Grad (55 km).

Cijeli put se vozi po cesti.

Drugi dio puta uključivat će rutu Ivanić-Grad – Kloštar Ivanić – Ivanić-Grad (ukupno 12 km) koja ima nekoliko uzbrdica i dio puta je po makadamskoj stazi.

Programu se mogu priključiti knjižničari i svi zaljubljenici u knjige, knjižnice i čitanje.

Uključite se i vi!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!