Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Ronjgi, Sportski centar
Kotizacija
40 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
139+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

17. Ronjgi XC - rekreativno

Mjesto okupljanja i registracija natjecatelja je Sportski centar Ronjgi u Ronjgima, 3 kilometra od centra Viškova, 1 km od Saršona. Za sve kategorije obavezna je zaštitna kaciga, a svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost.

Startna lista za pojedinu kategoriju zaključuje se 1 sat prije starta pojedine kategorije.

Start i cilj natjecanja je udaljen 500 metara od mjesta okupljana i vidljivo je označen.

U slučaju ekstremnih uvjeta na stazi (velike kiše) organizator će, u suradnji sa sucem, prilagoditi broj krugova za sve kategorije.

Prijave: http://ronjgi.bbk-kvarner.hr
Detalji o utrci: https://goo.gl/gkiJcD

Staza je kružna, duljine 5000 m, i biti će označena crnim strelicama na bijelom papiru koje pokazuju smjer kretanja, a u skladu s tehničkim pravilima, te trakama na mjestima naglog mijenjanja smjera. Za dodavanje vode i hrane bit će označen koridor u blizini Starta/Cilja.

Detalji staze vidljivi su na karti koja je priložena ovim propozicijama. Staza je označena i otvorena za trening od petka 15.04.2016. u 12:00 sati.

Nagrade su medalje za prva tri natjecatelja u svim kategorijama. Također će biti podijeljene i praktične nagrade. Za sve natjecatelje osiguran je ručak uz bon koji se dobiva na cilju nakon predaje startnih brojeva. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održati će se u sportskom centru Ronjgi s početkom u 16 sati.

Za utrku vrijedi MTB tehnički pravilnik HBS-a i UCI MTB pravilnik.

Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Vozači voze na vlastitu odgovornost i podizanjem startnog broja prihvaćaju odgovornost i pravila. Utrka se vozi bez obzira na vremenske uvjete.

Žalbe na događaje tijekom natjecanja predaju se glavnom sucu u pisanom obliku najkasnije 15 min nakon završetka njegove utrke uz polog iznosu od 200,00 kn. Žalbe na rezultate prilažu se također u pismenom obliku najkasnije 15 min nakon objave rezultata uz polog u iznosu od 200,00 kn.

STARTNINE:

20 kn (Početnici A i B)

40 kn (Kadeti; Sport i Rekreativci)

60 kn (Ostali vozači)

PRIJAVE ZA NATJECANJE preko obrasca na internet adresi ronjgi.bbk-kvarner.hr

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!