Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
651+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

14. Beogradska Coca Cola biciklijada 2016.

14. po redu Beogradska Coca Cola biciklijada, koja se održava u nedelju 15.maja 2016.godine, u organizaciji Asocijacije “Sport za sve” Beograd, pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu, okupiće par hiljada zaljubljenika u dvotočkaše, sa nekoliko osnovnih poruka:


Biciklom do zdravlja - važnost redovne fizicke rekreacije kroz rekreativni biciklizam kao promocija aktivnog i zdravog života
Biciklom do posla – po uzoru na mnoge evropske prestonice
Ekološka dimenzija rekreativnog biciklizma
“Beocikl” kao turistička promocija Beograda
Bezbedni na biciklu – u saradnji as AMSS, naša poruka vozačima bicikala i motornih vozila

Beogradska Coca-Cola Biciklijada startuje 15.05. u 11h sa Trga Republike Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju, uz pratnju saobraćajne policije, sledećom putanjom: Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, do cilja-Ade Ciganilje kod Beogradskog kupatila.

Na cilju, uz zabavno muzički program, svi učesnici će dobiti „biciklističku vozačku dozvolu“ sa brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju nagrade naših partnera i sponzora.

Prijavite svoje učešće na e-mail: sportaso@sbb.rs

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!