Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(ponedjeljak) 17:30
Trajanje
61 dana
Polazna lokacija
Zagreb, Grada Mainza, Giant Store Zagreb
Kotizacija
600 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
548+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

MTB pripreme za Adria Bike maraton Plitvice 2016.

Škola biciklizma Zagreb poziva sve MTB vozače prijavljene za Husquarna Adria Bike maraton Plitvice 2016 kao i one koji tek razmišljaju o nastupu na istom, na dvomjesečne pripreme koje je za vas osmislio naš renomirani biciklistički profesionalac, MK. Pripreme su uz stručno vođene i unaprijed planirane treninge namijenjene svima onima koji se žele što bolje pripremiti za ovaj maraton, te kao takve nisu predviđene za potpune MTB početnike.

Treninzi su složeni tako da imaju maksimalnu učinkovitost u svrhu podizanja vaše biciklističke forme na najveći mogući nivo.

Zanimljivi, dinamični 95% vremena se održavaju u prirodi na vama je samo da se odlučite ih prihvatiti te da budete uporni i redoviti a sve ostalo prepustite nama.

Predviđeni početak programa je 15.4. i traje do same utrke, uz cijenu 600kn za intenzivni dvomjesečni trening period koji će vas pripremiti za Husquarna Adria Bike Maraton Plitvice 2016 i za nastavak MTB sezone.

Broj polaznika koja Škola biciklizma Zagreb može adekvatno pripremiti je brojčano ograničen.

Javite se što prije i osigurajte si svoje mjesto.

Program rada:

Ponedjeljak – organizirane Giant vožnje lakšeg intenziteta uz mogućnost besplatnog testiranja Giant bicikala. Ova je vožnja otvorenog tipa, no pod paskom instruktora škole

Srijeda – intenzivniji trening uz ravne dionice uglavnom po Savskom nasipu. Trajanje 2h.

Petak – tehnički trening srednjeg intenziteta po odgovarajućim stazama (Jelenovac, Zelengaj, Vrh Zelene magistrale itd). Trajanje 2h.

Nedjelja – dužina od 3-4h po raznim terenirma. Ovisno o napredovanju grupe, mogućnost povećavanja broja sati te intenziteta.

Predavanja – 4 predavanja po dogovoru vezano uz tehnička pitanja, prehranu, oporavak, opremu i pravila ponašanja na treninzima.

Važne napomene:

1. KACIGA obavezna na svakom treningu
2. Ispravan bicikl
3. 2 bidona vode ili izotonika + hrana (čokoladica i sl.)
4. Rezervna guma, zračnica, mini pumpa, osnovni alat i pribor za krpanje.

Općenito više o napomenama na prvom sastanku kojeg održavamo prije početka dvomjesečnog trening perioda.

p.s. Škola biciklizma Zagreb daje dozvolu da se forma stečena na ovim pripremama koristiti i za sve ostale nadolazeće utrke

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!