Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:30
Dužina rute
18 km
Polazna lokacija
Vrbovec, Trg Petra Zrinskog
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
381+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Vrbovečka biciklijada

Prva vrbovečka biciklijada održat će se ove godine 28.5.2016.godine po lijepim Vrbovečkim krajevima po stazi od oko 18.km za rekreaiste i od drugog odmarališta biti če jedna malo zahtjevnija staza za one ko ji žele više vožnje još oko 20.km.

Staza je cijela po asvaltu.

Nakon vožnje slijedi okrepa i domjenak za sve sudionike i naravno i malo iznenađenje za one najbolje tj najupornije.

Ugodno druženje uz besplatno jelo i piće

Nadamo se odazovu svih ljubitelja biciklizma da če podržati ovu prvu našu biciklijadu koja će ostati tradicionalna i ostale godine.

Nudimo vam nezaboravnu biciklijadu u Vrbovcu.

Srdačan pozdrav od svih organizatora.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!