Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 01:00
Trajanje
31 dana
Polazna lokacija
Zagreb (grad), svatko od svoje kuće
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
404+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Europski biciklistički izazov - ECC2016

Europski biciklistički izazov - ECC2016 je najveće urbano ekipno natjecanje građana koje se održava svake godine od 1. do 31. svibnja.

Pridružite se ekipi svog Grada, pratite svoje vožnje biciklom koristeći se aplikacijom Cycling365 , izazovite druge europske gradove!

Pravila

1. Natjecanje Europski Biciklistički Izazov 2016 – ECC2016 održava se od 1. do 31. svibnja 2016.

2. Izazovu se možete pridružiti do 31. svibnja.

3. Pridružite se ekipi svog grada i tijekom svibnja pratite svoje vožnje biciklom pomoću besplatne aplikacije Cycling365 – opis važećih vožnji naveden je pod točkom 7.

4. Ako nemate pametni telefon, možete ručno unijeti svoja putovanja biciklom. U svakom slučaju ručno možete unijeti do 6 putovanja dnevno.

5. Ako se pridružite natjecanju ECC2016 nakon 1. svibnja, možete unijeti vožnje iz prethodnih dana.

6. Sve vrste bicikla su dopuštene – vlastiti ili iznajmljeni bicikl, dijeljenje bickla, električni bicikli, teretni bicikl, itd

7. Sva putovanjima biciklom se prihvaćaju pod uvjetom da bicikl koristite kao prijevozno sredstvo. Na primjer, putovanja do i od radnog mjesta ili u školu, kupovinu, u posjet prijateljima, odlazak u kino ili na bazen.

8. Sportske aktivnosti nisu dopuštene.

9. Putovanja s prosječnom brzinom većom od 30 km/s, a maksimalna brzina veća od 45 km/s ne vrijede za izazov, niti za gradsku rang ljestvicu već samo za statističku rang-ljestvicu. Isto se odnosi i na putovanja duža od 35 km.

10. Gradskoj ekipi se možete pridružiti ako živite u gradu ili ste na putovanju u/iz/kroz grad.

11. Na „gradskoj rang-ljestvici” računaju se samo putovanja napravljena unutar granica. Na „statističkoj ljestvici” računat će se svi kilometri bilo kojeg putovanja.

12. Moguće je pridružiti se samo jednoj gradskoj ekipi.

13. Moguće je pridružiti se podekipi za svaku kategoriju (tvrtke, škole, grupe).

14. Jedine dvije službene rang-ljestvice su: „gradska rang-ljestvica” i „rang-ljestvica najboljeg biciklističkog grada”. Sve ostale ljestvice imaju samo statističko značenje.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!