Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
6 km
Polazna lokacija
Celje, hotel Celjska koča
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
45+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Hervis Bike Test 2016. #6

Celje, SLO: Celjska koča

Polazna točka: hotel Celjska koča
Staze: u dužini od 6 km različitih zahtjevnosti, na šljunku i asfaltu

Na području Celjske koče u prošlogodišnjoj sezoni otvorile su se nove biciklističke staze u šumi naselja Pečovnik. Staza je uređena u sklopu projekta RuBike, koji je dizajniran kao pokušaj reguliranja planinskih biciklističkih staza u prirodnom okruženju, na temelju postojećih propisa.

Testiranje bicikli vodit će profesionalni tim, a naši će djelatnici biti na raspolaganju za stručni savjet o odabiru i pripremi bicikle za vožnju. Molimo Vas da na probu ponesete osobnu iskaznicu, i da na testiranju budete 15 minuta prije zakazanog termina. Za sudjelovanje u testiranju preporučamo Vam da ponesete sportsku opremu, zaštitnu kacigu, ali ukoliko je zaboravite bit ćemo Vam na raspolaganju.

Testne vožnje će se održavati na za to prilagođenim rutama, u vremenskim intervalima od 45 minuta. Bicikli će biti dostupni od 10.00 do 16.00 sati, na temelju preliminarne online rezervacije.

(Rezervacija bicikla na samom mjestu događanja moguća je samo u slučaju da ima dovoljno bicikli na raspolaganju) U slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo da događaj odgodi za neki drugi dan ili da ga prekine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!