Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
6 km
Polazna lokacija
Ljubljana, Bike Park Ljubljana
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
52+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Hervis Bike Test 2016. #3

Polazna točka: Bike Park Ljubljana
Staze: u dužini od 6 km različitih zahtjevnosti, na šljunku i asfaltu, poligonu za bicikle

Bike park Ljubljana nalazi se na mjestu bivšeg kamenoloma blizu konačnog stajališta za gradske autobusne linije ZJN br. 5 Podutik - Štepanjsko naselje uz regionalne ceste Ljubljana - Polhov Gradec. Park je u neposrednoj blizini Ljubljanske obilaznice, samo 10 minuta vožnje od centra grada.


Testiranje bicikli vodit će profesionalni tim, a naši će djelatnici biti na raspolaganju za stručni savjet o odabiru i pripremi bicikle za vožnju. Molimo Vas da na probu ponesete osobnu iskaznicu, i da na testiranju budete 15 minuta prije zakazanog termina. Za sudjelovanje u testiranju preporučamo Vam da ponesete sportsku opremu, zaštitnu kacigu, ali ukoliko je zaboravite bit ćemo Vam na raspolaganju.

Testne vožnje će se održavati na za to prilagođenim rutama, u vremenskim intervalima od 45 minuta. Bicikli će biti dostupni od 10.00 do 16.00 sati, na temelju preliminarne online rezervacije.

(Rezervacija bicikla na samom mjestu događanja moguća je samo u slučaju da ima dovoljno bicikli na raspolaganju) U slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo da događaj odgodi za neki drugi dan ili da ga prekine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!