Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:30
Dužina rute
34 km
Polazna lokacija
Topusko, Top Terme, Ulaz otvorenih bazena
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
586+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Top Terme Topusko 2016. UPDATE!

starta u 9:30 ispred ulaza otvorenih bazenaruta: https://ridewithgps.com/trips/8346868Biciklistička ruta je dužine 33 km., od toga je 9 km. neasfaltiranog puta. Preporuča se svim sudionicima nošenje biciklističke kacige. Kotizacija iznosi 30,00 kn. U kotizaciju je uključen ručak, ulaz na bazen te okrijepa tijekom vožnje. Svaki sudionik će prilikom uplate kotizacije dobiti kontrolnu narukvicu i prigodan poklon organizatora.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!