Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 15:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Dugopolje, Mihovila 35 (malo ispod mjesne crkve)
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
457+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Proljetna biciklijada 2016. UPDATE #2

Dragi sportski prijatelji, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji nas vrlo vjerojatno očekuju u nedjelju opet smo primorani otkazati naše druženje. Novi termin održavanja biciklijade je nedjelja, 5. lipnja 2016. u istu satnicu na istom mjestu. Nadamo se trećoj sreći... Hvala Vam na razumijevanju još jednom.

Došlo nam je proljeće, priroda se budi, vade se bicikli iz mračnih i prašnjavih podruma i pravo je vrijeme da se malo svi zajedno podružimo na 1. Proljetnoj biciklijadi u Dugopolju koju organizira T.Z. Dugopolje u suradnji sa B.K. Timun.

Biciklijada se organizira u tjednu kada imamo čast biti domaćini velike biciklističke utrke Tour of Croatia koja u utorak i srijedu 19.i 20.04. prolazi kroz našu županiju, također to je i tjedan kada slavimo Dan planete Zemlje pa vas i tim povodom pozivamo da dođete na ovu manifestaciju i podržite rapidan porast popularnosti biciklizma u Dalmaciji!

Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 15:00 sati.

Ruta biciklijade duga je 20 km a na polovici staze previđena je pauza sa kratkim obilaskom špilje Vranjače u Kotlenicama.

Okupljanje sudionika biti će na prostoru ispred DVD Dugopolje Sv. Mihovila 35( malo ispod mjesne crkve), prijave su otvorene od 14:00 a start biciklijade predviđen je za 15:00 sati.

Za prvih 120 sudionika osigurali smo kvalitetne sportske majice, a za sve sudionike poslije biciklijade u prostorijama DVD-a osiguran je bogati domjenak.

Izvucite svoje bicikle iz mračnih podruma, nabacite osmijeh na lice i dođite 24.04.2016. u Dugopolje!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!