Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 16:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Samobor, Trg kralja Tomislava
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
196+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada za epilepsiju 2016.

Povodom Ljubičastog dana (26.ožujka) i Svjetskog dana zdravlja (7.travnja), Volonterski centar „Kad bi svi..“ iz Samobora po prvi put u centru Samobora organizira biciklijadu podrške oboljelima od epilepsije!

Cilj naše manifestacije „Biciklijada za epilepsiju” bit će javno iskazivanje podrške oboljelim osobama koje su zbog epilepsije još uvijek stigmatizirane.

Odjenite nešto ljubičasto ili istaknite neki ljubičasti detalj, a tu smo i mi da darujemo informativne letke, narukvice, majice i ostale ljubičaste rekvizite! :)

I dođite 9. travnja na Trg kralja Tomislava u Samoboru u 16:00.

Čak i ako ne možete doći, pozovite na biciklijadu svoje prijatelje, jer širenjem znanja o epilepsiji, rušimo predrasude!!!

Organizator:
Volonterski centar „Kad bi svi..“, Samobor

Uz podršku:
Hrvatske udruge za epilepsiju
Zavoda za javno zdravstvo „ Dr. Andrija Štampar“, Zagreb
Brdsko biciklističkog kluba „Krpelji“, Samobor

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!