Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(ponedjeljak) 09:30
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Brtonigla, ispred turističkog ureda
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
347+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

San Rocco bike 2016.

Avanturist ste u duši. Volite istarsko podneblje, ljude, kulturu i tradicionalne specijalitete. Imate mountain bike, kacigu i rezervnu zračnicu. Ne znate što biste radili 15.08.?

Ne tražite dalje jer mi imamo biciklijadu koja je skrojena upravo po vašem ukusu!

Biciklijada San Rocco u slavu Sv. Roka, zaštitnika Brtonigle, pružit će vam užitak bicikliranja u prijestolnici vina i istarske gastronomije.

Na stazi dugačkoj 25 kilometara uživat ćete u ljepoti i energiji koju nesebično pruža zelena brežuljkasta priroda Istre. Ako ste ljubitelj vina, oduševit će vas činjenica da područje Brtonigle leži na sve četiri vrste istarske zemlje - crvenoj, crnoj, sivoj i bijeloj što vinima daje poseban karakter.

Polazi se iz Brtonigle, ispred turističkog ureda i nastavlja se prema mjestu Kršin, Bracanija, prirodnom parku Škarline, Novoj Vasi, Čendaki i Medelini, nakon kojih vas u Stanciji Drušković čeka okrjepa na tradicionalnom seoskom gospodarstvu. Biciklirajući dalje preko Turina, Marinčića , Fiorina, Balbija stići ćete u Radine . Put preko Radina odvest će vas natrag u Brtoniglu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!