Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
6 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Sljeme
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
301+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Službeno otvorenje enduro staze "BK Opušteno"

Dragi bajkeri,

SLUŽBENO OTVORENJE ENDURO STAZE “BK Opušteno” 02.04. (subota) u 10h

Ovim putem pozivamo sve bicikliste i zaljubljenike u prirodu da svi zajedno službeno otvorimo stazu.

Staza je nastala u suradnji Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba, Parka prirode Medvednica, Hrvatskih Šuma, Viva Sport d.o.o., Husquarna alata i biciklističkog kluba “Opušteno”.

Stazu će u 10h službeno otvoriti naš gradonačelnik, nakon čega vas pozivamo da isprobate stazu.

Staza je srednje-teškog karaktera pa molimo da se spuštate pažljivo.

Lokacija i gpx staze:
https://www.strava.com/segments/10586796
http://www.mapmyride.com/routes/view/1025535569

Ako vas brine samo jedan spust u danu, ZET nam je izašao u susret i samo za dan otvorenja staze uveo biciklistički autobus koji će pratiti kamion za prijevoz bicikala. Bicikli će se moći jedino prevoziti kamionom te se neće dozvoljavati prijevoz bicikala na autobusima redovnih linija.

Biciklistički autobus će kretati kako se napuni sa prvom vožnjom planirano u 09:00h. Molimo sve hrabre da barem jednu rundu otpedaliraju do početka staze kako bi se izbjegle gužve. Bicikle će ukrcavati i iskrcavati članovi biciklističkog kluba “Opušteno” stoga molimo da im pomognete svojim strpljenjem i dobrom voljom.

Obavezno ponesite kacigu
grin emotikon

Vaši prijatelji,

BK Opušteno

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!