Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 12:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Zagreb, Mimara
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
241+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bicikliraj za epilepsiju 2016.

U povodu Svjetskog dana zdravlja (7. travnja) i „Ljubičastog dana” — dana epilepsije (26.ožujka), Hrvatska udruga za epilepsiju i Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” organiziraju u Zagrebu biciklijadu podrške oboljelima od epilepsije.

Cilj ove manifestacije, čiji je kratki naziv „Bicikliraj za epilepsiju”, bit će javno iskazivanje podrške oboljelim osobama koje su zbog epilepsije još uvijek stigmatizirane te promoviranje tjelesne aktivnosti u kontekstu prevencije mnogih bolesti i unaprjeđivanja zdravlja.

Kao i 2015. godine, okupljanje građana bi bilo na Rooseveltovom trgu, a vozilo bi se prema ruti koju je isplanirala PU Zagreb do paviljona na Zrinjevcu (alternativno do Europskog trga).

Građane će se pozvati da na svojoj odjeći ili biciklu imaju neki odjevni ili drugi predmet ljubičaste boje, simbolične boje epilepsije, a na manifestaciji će se sudionicima dijeliti majice i drugi simbolični predmeti ljubičaste boje.

Pozivamo sve da nam se pridružite 9. travnja u 12 sati!

Više informacija slijedi uskoro.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!