Polazak
(četvrtak) 09:00
Trajanje
5 dana
Dužina rute
500 km
Polazna lokacija
Mostar, ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača
Kotizacija
19,91(150 Kn)
Organizator kontakt
Broj pregleda
146+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Međunarodna biciklistička karavana prijateljstva Mostar – Vukovar 2016.

Biciklistička karavana prijateljstva trajat će pet dana, a sastojat će se od četiri etape ukupne dužine više od 500 kilometara. Karavana će kretati pravcem Mostar - Kiseljak - Žepče – Orašje - Županja –Vukovar. Vozit će se magistralnim i županijskim cestama. Biciklističku karavanu osiguravat će policijska pratnja,a u pratnji će biti i kombi vozilo koji će prevoziti hranu, piće i druge potrepštine za sudionike biciklijade.

U biciklističkoj karavani , prema prvim pretprijavama, očekuje se sudjelovanje pedesetak biciklista, kako iz Hercegovine, tako i iz cijele Bosne i Hercegovine, a svoj dolazak potvrdili su biciklisti iz Vukovara i Vinkovaca koji će također iz Mostara krenuti prema Herojskom gradu. Biciklističkoj karavani pridružit će se i biciklisti iz Kiseljaka, Viteza, Žepča, Lepenice te drugih krajeva u središnoj Bosni i Posavini.

Sudjelovanje i prijava

U sudjelovanju u karavani prednost imaju članovi klubova organzatora i svi drugi sportaši, ali zbog lakše i kvalitetnije organizacije aktivnosti, broj usudionika je limitiran. Ukupan broj usudionika vožnje biciklom je 40 sudionika, koji moraju sami sebi osigurati adekvatan bicikl. Svaki sudionik potpisuje pismenu prijavu tj. izjavu o sudjelovanju u karavani, a za one koji nemaju navršenih 18.godina potpisuje staratelj. Sudionici koji nemaju napunjenih 16 godina starosti, mogu sudjelovati samo uz pratnju svog staratelja/ pratitelja.

Pored sudionika biciklista bit će oko nekoliko pratitelja od čega dva službena vozila koji bi išli u pratnji tokom cijele trase dok traje aktivnost.

Svi sudinici trebaju se prijaviti do 21.04.2016. godine. kako bi na vrijeme imali konačan broj sudionika radi dalje organizacije.

Kotizacija (uključuje povratnu autobusnu kartu ) za sudjelovanje je 40 KM, odnosno 20 eura ili 150 kuna, a uplatit se može na žiro račun. Ako želite i majicu s logotipom biciklističke karavane onda kotizacija iznosi 50 KM, odnosno 25 eura ili 200 kuna.. Postoji mogućnost da se izvrši povrat dijela kotizacije u slučaju osiguranja dostatnih financijskih sredsatva.

PREPORUKA: Poželjno je, da svaki sudionik biciklijade za sebe u nekoj od osiguravajućih kuca izvadi ili napravi putno osiguranje. Cijena tog putnog osiguranja kod našeg partnera EUROHERC OSIGURANJA

Uplate kotizacije možete izvršiti na:

Klijent Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bicikl"
Dr. Milana Šufflaya 58, Mostar

UniCredit Bank
Žiro račun 0000000000000000

UniCredit Bank
Devizni račun BA393381304832487724
SWIFT: UNCRBA22

Zbog organizacije molimo sve one koji planiraju da se priključe na jednoj od dionica maratona da se najave organizatoru.

ZA SVE SUDIONIKE JE OBVEZNA KACIGA, POŠTIVANJE PRAVILA TIJEKOM KRETANJA, TE PRIMJERENO PONAŠANJE SHODNO SAMOJ AKTIVNOSTI I PRIDRŽAVANJE UPUTA DOBIVENIH OD ORGANIZATORA.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!