Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Polazna lokacija
Metković, ispred hotela Narona
Kotizacija
- - - -
Website
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
67+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada za dame "Primavera"

Biciklijada za dame "Primavera"

Čast nam je pozvati vas na prvu biciklijadu za dame "Primavera" u Metkoviću 17.04 2016 u 11:00 sati ispred hotela Narona.

Zaboravite na obaveze na jedan dan i uživaje u prirodi i ugodnom druženju, veselimo se vašem dolasku !

Dame iz našeg susjestva najavile su dolazak tako da očekujemo goste iz Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Opuzena i naših okolnih mjesta, iskreno se veselimo njihovom posjetu što naravno nije prvi put da nas posjećuju na našim biciklijadama, no ovaj put je prigoda posebna jer gospoda ovaj put imaju samo jedno pravo, a to je da slušaju i služe


---------------------------------------------------------------
Biciklijada za dame “Primavera” 17.4.2016 polazak u 11:00 sati
ispred Hotela Narona Metković.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 15.4.2016.

Đir po gradu
Vožnja do izletišta "Adria"
Druženje uz hranu i piće
Karaoke party

Prijavnicu preuzmite i pošaljite na bkrelaks@gmail.com http://www.neretva-bike.com/index.php/en/cycling-team-relaks/39-biciklijada-za-dame-primavera-2016

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!