Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Zagreb, Trg bana Jelačića
Kotizacija
20 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
842+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. D-Mrazovi 2016. UPDATE!

Dragi prijatelji biciklisti!

Zadovoljstvo nam je još jednom organizirati uspon D-Marzova na Sljeme.

18.12.2016. sa startom u 09:00h u organizaciji BK Sutla održat će se još jedan blagdanski upon djed Mrazova na Sljeme. Ovo će biti već šesti za redom i bilo bi nam drago da ga uveličate svojim dolaskom.

Okupljanje i start biti će kao i svaki puta s Trga bana Jelačića, ali ovaj puta u 09:00h, a cilj u PD Grofica kada stignemo.

Tempo će biti lagan I bez žurbe. Ovo nije utrka već druženje I ugodna vožnja kojom na svoj biciklistički način ispraćamo Staru godinu. Kao I na prošlom eventu imat ćemo prateće vozilo sa osnovnim alatom I nosačem za bicikle ukoliko se ukaže potreba za intervencijom.

Oni koji su do sada sudjelovali već im je poznato, ali za novu sudionike da podsjetimo… Kako bi sudjelovali, osim uplate kotizacije potrebno je na sebi tijekom vožnje imati odijelo djed Mraza ili barem njegovu crvenu kapicu. Nadamo se da ćete I dobro raspoloženje također ponijeti sa sobom, ali ako nekome bude nedostajalo, pedaliranje do Vrha u dobrom društvu sigurno će se pobrinuti za to. :)

Prilikom prijave na Trgu dobit ćete kupon sa kojim u PD Grofica možete ostvariti popust na hranu. Kupon će ujedno služiti I za tombolu.

U PD Grofica svi sudionici imaju osiguran grah s kobasom po promotivnoj cijeni od 20kn ili dva komada štrudle od jabuka po cijeni od 20kn. Kotizacija od 20kn ne pokriva ovu cijenu nego vam omogućuje da grah ili štrudle kupite po povoljnijoj cijeni od uobičajne.

Nakon okrijepe održat ćemo tombolu u kojoj automatski sudjeluju svi prijavljeni sudionici. Povratak je prema vlastitom odabiru I načinu prijevoza.

Slobodno pozovite prijatelje I poznanike, proširite glas I pridružite se ovom veselom događaju! :)

U kotizaciju ulazi:
- parvo na grah s kobasicom za 20kn ili dvije štrudle od jabuka za 20kn (pripremiti točan iznos ako je moguće)
- prateće vozilo sa osnovnim alatom i nosaćem za bicikle
- redari
- tombola
- kolači, voće i piće kod Pilane (Bliznec) prije samog uspona

Podaci za uplatu kotizacije:

BK SUTLA
A. Kovačića 26, Prudnice
10292 Prigorje Brdovečko
ZABA, IBAN HR9223600001102110192
OPIS UPLATE: Kotizacija “IME I PREZIME”
IZNOS: 20kn

Potvrdu uplate poslati na mail bksutla@gmail.com

Dodatne informacije na:
bksutla@gmail.com

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!