Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
40 km
Polazna lokacija
Varaždin, Poligon kod VI. OŠ Varaždin
Kotizacija
20 kn
Broj pregleda
748+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Biciklijada VžBic

Udruga “Varaždinski biciklisti” organizira svoju prvu biciklijadu u subotu 02.04.2016.

Biciklijada kreće u 10 sati iz Varaždina s poligona VI. osnovne škole Varaždin.

Laganom vožnjom proći ćemo kroz Beretinec, Črešnjevo, Tužno do odredišta OPG Martinčević u blizini Maruševca gdje nas očekuje obrok (grah) uključen u cijenu kotizacije koja iznosi 20kn.

Udaljenost do odredišta je 20-ak kilometara, a povratak koji je u vlastitom aranžmanu moguć je kroz tri različite rute približno iste kilometraže

Organizirani povratak je u 14 sati.

Ovom prilikom moći ćete popričati s aktivnim članovima udruge o planiranim aktivnostima, a ako želite pomoći u ostvarenju ciljeva, možete se pridružiti našem radnom timu kao redovni ili pridruženi član

Ciljevi udruge su promicanje biciklističke kulture i zalaganje za poboljšanje biciklističke infrastrukture na varaždinskom području.

U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa na vikend kasnije, subotu 09.04.2016.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!