Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Umag, Nova obala
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
411+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Umag Bike 2016. UPDATE!

Umag Bike jedna je u nizu proljetnih rekreativnih vožnji što se biciklistima nude u sjeverozapadnoj Istri, pouzdanoj destinaciji aktivnog odmora. Za one koji žele krenuti putevima sporta i uživati u ljepotama očuvane prirode.

Polazak je u 10.00 sati s Nove obale u Umagu. Staza vodi uz more na sjever - u turističko naselje Katoro, a nakon toga i uz golfsko igralište na Crvenom vrhu.

Slijedi uspon na omanji brežuljak Sveti Petar s kojeg puca prekrasan pogled na Savudrijsku valu, nastavlja se dalje šumskim putevima i Parenzanom do hotela Mulino odakle se u povratku možete po vlastitom izboru natjecati na kratkoj utrci dužine 4km do Kanegre trasom Parenzane u muškoj ili ženskoj konkurenciji. Nakon utrke povratak u Umag kroz naselja Valica, Galići i Murine.

Kružna ruta sastavljena od šumskih puteljaka te asfaltnih i makadamskih dionica. Jednim dijelom vodi i trasom stare željezničke pruge Parenzane, koja je danas preuređena u pješačko-biciklističku stazu, sloveći za jednu od najvećih atrakcija istarskog poluotoka.

Povratak biciklista na cilj je oko 15 sati. Pozvani su svi koji žele provesti ugodan dan na svježem zraku i uživati u sportskim blagodatima sjeverozapadne Istre, a kroz nezaboravnu odiseju zelenim i plavim krajolicima ove regije

Okupljanje od 9:30 na Novoj obali u Umagu.
Start u 10:00 sati.

Staza 30km lakša bez utrke, 40km srednje teška sa utrkom.

Utrka na dionici Hotel Mulino - Kanegra 4 km, posebno u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Nagrade za prvoplasirane na utrci.

Kotizacija 50,00 kn.

Ručak i okrijepa na stazi osigurani.

Majice za prvih 100 prijavljenih.

Ponijeti rezervnu zračnicu i zaštitnu kacigu.

Učesnici nastupaju na vlastitu odgovornost !!!!!!!

Nakon ručka bogata lutrija.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!