Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 17:00
Dužina rute
8 km
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
31+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Novo svetlo u Novoj godini – 58. Beogradska Kritična masa

Uz ledene dane kakvi i dolikuju januaru, ušli smo u Novu, 2016. Godinu. Neka nam bude što biciklističkija, dragi prijatelji! A da bi takva i bila, moramo se pobrinuti sami. Šireći svest o što bezebednijoj vožnji bicikla, ovu 58. Kritičnu masu smo, ne po prvi put, posvetili Novoj godini, novoj nadi (džedaji na bajkovima ;)) i novoj svetlosti. Ne zaboravite, dobro osvetljenje ne mora da bude skupo, ali ne sme da izostaje. Belo svetlo napred, crveno nazad, što jače, da trepće, blješti, upozorava.

Dajmo dobar primer! Naučimo Beograđane da voze bicikle i zimi! Pokažimo kako smo sjajnog zdravlja, svetli i vitalni. Kako ne zagađujemo grad i kako se širimo, kao mogućnost novih biciklističkih staza za sve nas!

Okupljanje 30. Januara, u subotu, na Trgu republike u 16.30. Polazak u prvu zajedničku vožnju u Novoj godini ulicama grada u 17.00 Dođite, da nas je što više! :)

Ruta 58. KM: http://ridewithgps.com/routes/11914115

IBikeBelgrade će i ovoga puta pružiti podršku tako što će besplatno pozajmiti bicikl onima koji bi želeli da dođu na Kritičnu masu, a nemaju svoj bicikl. Prijavite nam se u inbox, i dođite u subotu, najkasnije do 16h ispred prostora IBikeBelgrade u Braće Krsmanovića 5. Vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!