Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Zagreb, Trg kralja Tomislava
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
554+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom na Samoborski fašnik 2016.

[UPDATE: fotke su na http://media.mnalis.com/u/mnalis/collection/samobor-2016-02-07/ - pošaljite nam što vi imate, da dodamo gore]

Grad Samobor 29. siječnja 2016. godine ponovno postaje Fašnička republika. Brojnim uličnim događanjima i raznovrsnim fašničkim programom vrijedni i kreativni Samoborci čuvaju stoljetnu tradiciju ove danas moderne manifestacije.
Samoborski fašnik, 190. po redu, tradicionalno završava na pokladni utorak, 9. veljače 2016. godine, osudom Princa Fašnika i paljenjem njegove lutke kako bi se osiguralo da godina pred nama bude bez negativnih utjecaja.

I ove godine, uz tradicionalni program na Trgu kralja Tomislava, s fašničkom princezom Srakom, Princem, Fiškalom i Sucem, posjetitelje očekuju programi na nekoliko lokacija - program uličnih zabavljača, tabori mjesnih odbora i KUD-ova, poseban program za mlade, radionice za djecu, kao i brojna druga događanja.

DBD Potepuh već treći put zaredom obilježava gore navedeni znameniti događaj Fašničkom biciklijadom. Budući da su istraživanja pokazala kako svake godine na Fašničku biciklijadu u Samobor ide sve više Potepuha i njihovih prijatelja, ove se godine očekuje rekord.

VRIJEME POLASKA: Nedjelja, 7. veljače u 10:00 sati
START: Trg kralja Tomislava, Zagreb (okupljanje u parku iza kipa)
CILJ: Trg kralja Tomislava, Samobor
OBAVEZNA OPREMA: bicikl, maska

BUDITE I VI DIO SAMOBORSKE FAŠNIČKE REPUBLIKE!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!