Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
71 km
Polazna lokacija
Osijek, ispred centra Protea Sporta
Kotizacija
10 kn
Facebook
Broj pregleda
310+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom tragom sjećanja-Vukovar 2015.

Obilježavanje dvadeset i četvrte godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara!
Poštovani biciklisti, dragi prijatelji, već tradicionalno obilježavamo godišnjicu sjećanja na žrtve Vukovara te Vas i ove godine pozivamo na vožnju biciklom od Osijeka do Vukovara.

Start vožnje će biti 15.studenog 2015. U 9:00h ispred novo otvorenog centra Protea Sporta (Prominska ul. „Auto Krešo“ iza Bille) odakle se nastavlja Strossmayerovom, Kanižlićevom, Gundulićevom i Vukovarskom ulicom do izlaza iz Osijeka i dalje prema Vukovaru.

Dolazak u Vukovar je Predviđen oko 11:00h gdje će nas dočekati prijatelji iz udruge „Biciklo-Rekreativo“ Vukovar.

Od 11:00 do 11:15 je planirano paljenje svijeća ispred križa na ušću Vuke u Dunav nakon čega vozimo do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata, dolazak na groblje i paljenje svijeća je predviđeno oko 12:00h.

Nakon paljenja svijeća na groblju „Biciklo-rekreativo“ će nas dočekati u svojim prostorijama sa okrijepom (topli čaj i kuhane kobasice) gdje ćemo nakon druženja krenuti put Osijeka oko 13:30h.

Kotizacija za okrijepu je 10kn.

Prosječna brzina vožnje će biti nešto iznad 20km/h, putem će biti tek jedan kraći odmor u trajanju od 10-tak minuta i zbog sigurnosti u prometu molim Vas da se kolona ne razvlači, obavezna zaštitna oprema kaciga, reflektirajuće oznake i svjetlosna signalizacija kao i pridržavanje svih prometnih pravila!

U ovom obilježavanju kao i do sada će nas pratiti „Bidoni“ iz Suhopolja!

Molimo Vas, sve biciklističke udruge, biciklističke klubove kao i bicikliste rekreativce da se odazovete u što većem broju kako bi dostojanstveno obilježili i ovu godišnjicu!

(Zadržavamo pravo mogućih izmjena u organizaciji. Svi sudionici prisustvuju događaju na vlastitu odgovornost!)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!