Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(ponedjeljak) 16:45
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Zagreb, Grada Mainza, ispred dućana
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
48+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Testiranje GIANT modela na edukativnoj vožnji

Došlo je vrijeme da privedemo druženja ponedeljkom kraju. Dani, a i vrijeme da bi mogli uživat u vožnji tokom tjedna onako kako bismo željeli, su sve kraći.
Ovog ponedjeljka odradili bi posljednju vožnju ili, eventualno, ukoliko bude loše vrijeme pokušati ćemo slijedećeg ponedjeljka..

M vodi ekipu do Jaruna i tamo idemo na obilazak staze od 'X-Duatlon lige', nakon toga povratak i jedno zaključno druženje uz najavu da Škola biciklizma Zagreb kreće s radom 20.10.2015.

Povratak na vožnje ponedeljkom pokrećemo čim se dan vrati na ljetno računanje vremena. Vidimo se i sportski pozdrav!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!