Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Trajanje
2 dana
Dužina rute
120 km
Polazna lokacija
Gračac, A. Starčevića 59
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
354+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

MTB rekreativno biciklistički izlet "Velebitski putevi i oputine"

Apartmani ˝Nada" Gračac, u suradnji s agencijom "LiTo" Lovinac, Biciklističkim klubom Faust Vrančić, Šibenik te Općinom Gračac, organizira MTB rekreativno biciklistički izlet po manje poznatim putevima i stazama Velebita.
Velebit koji sam po sebi djeluje pomalo misteriozno, gdje se vrijeme moze okrenuti iz jako pogodnih u jako nepogodne uvjete po čovjeka, krije u sebi privlačnost i raznolikost koje nas svakodnevno pozivaju da iskušamo njegovu blagonaklonost ili surovost.
Ovim putem vas pozivamo da se pridružite i uživate biciklirajući.
Mjesto polaska ovog izleta biti će u centru na parkingu kod škole-općine.

više o ruti uskoro!!

Agencija LiTo Lovinac se pobrinula s 12 Cube elektro bajkova da oni koji nisu baš u kondiciskoj spremi, a željni su avanture i dobrog družanja ipak odvoze ovu rutu. Za one koji su voljni i željni vožnje a iz nekog razloga nemaju bicikl prikladan za ovaj tip MTB izleta, agencija LiTo ima riješanje, na način da u svojoj ponudi ima i 10 Cube bajkova za rentanje. Stoga nema izgovora da netko nije mogao a imao je veliku želju sudjelovati na ovom izletu.

Apartmani "Nada" za vas su pripremili smještaj po povoljnim cijenama od 50kn (broj smiještajnih jedinica ograničen). Kako smo već dugi niz godina u ovom poslu, primjećujemo da je biciklistička populacija sve brojnija, ali i da imaju neke posebne prohtjeve, kao što su garaža, brzi servis, potrošni rezervni dijelovi, miniwash, shuttle... a upravo te prohtjeve u zadnjih par godina pokušavamo dovesti na jednu zavidnu razinu kako bi bili prava adresa na vašem odmoru ili proputovanju, zatim u cijenu smiještaja je uključen i bajk vodić (uz prethodnu najavu) koji ujedno obavlja i slikanja i video isječke na turama, klubovi, agencije, organizacije imaju dodatne popuste (30%) na redovne cijene ako se radi o 6 i više osoba.
Sve upite vezano za smiještaj mozete slati na danijel.t@net.hr ili u inbox.

Općina Gračac je iskazala veliko zalaganje u ostvarenju ovog projekta kako u vidu izleta i promocije, tako i u sufinanciranju odredenih dijelova koje će obuhvatit ovaj izlet, te će i dio zaposlenika pohodit ovaj izlet.

Biciklistički klub Faust Vrančić je dao čvrstu podršku ovom izletu i prvi pružio ruku u suradnji i pomoći.

Prehrana, to jest večera (tko želi) je dogovorena u restoranu "Kralj Zvonimir" po povoljnijim cijenama za meni (35kn)

NAPOMENA: U slučaju nepogodnih uvijeta izlet se otkazuje, te će mo naknadno vidjeti koji datum bi bio pogodan.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!