Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 12:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Metković, ispred hotela Narona
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
133+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Međunarodna Biciklijada Metković 2015.

​U organizaciji biciklističkih klubova BK Relaks i BK Metković 04.10.2015. održat će se 1. međunarodna biciklijada Metković 2015.

Biciklijada je revijalnog i sportsko edukativnog karaktera s ciljem promoviranja biciklizma kao sportskog i zdravog načina življenja.

Start biciklijade je u 12,00 sati ispred hotela Narona u Metkoviću odakle se kreće prema mjestu Vid gdje će se dočekati biciklisti koji dolaze iz Travnika (Ono malo više 2015), te će biti organiziran posjet arheološkom muzeju „Narona“ u Vidu.

Nakon okrepe put se nastavlja do pastoralnog centra o. Ante Gabrić nakon čega slijedi povratak na Trg kralja Tomislava, gdje će bit organizirana hrana i piće za sve sudionike.

Biciklijada se organizira uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića.

U sklopu biciklijade vozit će se i prva dječja utrka Žabica, te duhovno pustolovna poveznica „Ono malo više 2015“

Svrha dječje utrke „Žabica“ je promicanje biciklizma kod djece, kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza, te promicanje zdravih životnih navika pojedinaca i obitelji.

Žabica je podijeljena na 3 dobne kategorije:
MALI (3-7 godina)
SREDNJI (8-10 GODINA)
VELIKI (11-14) godina

Start i cilj utrke nalaze se na Trgu kralja Tomislava 1, ispred hote Narona, a pobjednik utrke je sudionik koji u što dužem vremenu stigne do cilja, a da pri tome jednom ili sa obje noge ne dira tlo, odnosno sudionik koji vremenski najdulje ostane na biciklu vozeći prema cilju utrke.U slučaju slobodnih natjecateljskih mjesta sudionici će se moći prijaviti i na prijavnom mjestu utrke, najkasnije 30 minuta prije početka utrke.

Za sve natjecatelje osigurane su diplome za sudjelovanje na utrci, a za najbolje plasirane medalje i nagrade.

Sva potrebna dokumentacija za sudjelovanje na utrci može se preuzeti na linku http://www.neretva-bike.com/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!