Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
8 km
Polazna lokacija
Sarajevo, parking prostor ispod stupske petlje
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
40+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Jedan krug za moj čist i siguran grad

Biciklijada povodom manifestacije "Energetski dani Sarajevo 2015" će se održati u subotu 19.09.2015. sa početkom u 11:00 sati.

Start biciklijade je na parking prostoru ispod stupske petlje, a cilj kod bine na Vilsonovom šetalištu gdje ćemo uz zabavni sadržaj dodijeliti vrijedne poklone najsretnijim učesnicima.

Registracija učesnika će se vršiti na startu biciklijade u terminu od 09:30 do 10:45 gdje možete preuzeti vašu zastavicu sa brojem.

Na prostoru ispred bine na Vilsonovom šetalištu će se također održati i mala škola biciklizma za djecu mlađu od 12 godina tokom koje će na poligonu, uz savjete profesionalnih biciklista, imati priliku da poboljšaju svoju vožnju bicikla.

Mališanima ćemo također dodijeliti mnogo vrijednih poklona s ciljem povećanja nivoa njihove sigurnosti u saobraćaju.

Početak ovog događaja je u 12:30 a prijave su otvorene od 12:00.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!