Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 07:00
Dužina rute
212 km
Polazna lokacija
Skradin, pored ulaza glavnog mjesnog parkirališta
Kotizacija
70 kn
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
64+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km Skradin 2015.

Trasa breveta kreće iz Skradina do prve kontrolne točke (Bribirske Mostine) gdje se nakon zagrijavanja pruža prva prilika za jutarnju kavu. Trasa vodi dalje preko Kistanja i Radučića do 2. kontrolne točke u Kninu. Do 3. kontrolne točke (izvor Cetine) se prolazi kroz Kijevo i kreće se lijevo prije Vrlike. Slijedi obilazak Peručkog jezera. KT4 se nalazi na samoj brani hidrocentrale na jugoistočnom kraju jezera. Dalje nas put vodi uz jezero kroz Maljkovo do Vrlike gdje počinje jedini ozbiljniji uspon. Sa 400mnm se penjemo na 862mnm koja je ujedno i najviša točka putem breveta. Slijedi spust s jednim malim prekidom nakon Drniša skroz do Roškog slapa u Nacionalnom parku Krka. Do kraja puta (Skradin) preko 2 hupsera prolazimo kroz mjesta Rupe i Dubravice.

Predviđena trasa ukupne je duljine 212 km i do 2000 m visinaca. Podloga trase je od dobrog do odličnog asfalta s prekidom od 8km (grubi(?) makadam) iznad Peručkog jezera. Zato, preporučuje se korištenje na bušenje/rezanje otpornijih guma.

Breveto je vremenski ograničen na 13 sati i 30 minuta pa vas na cilju u Skradinu čekamo do 20:30 sati.

Kao i inače, obavezni dio opreme su kaciga, reflektirajući prsluk i svjetla.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!