Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 16:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Bjelovar, centralni gradski park pokraj paviljona
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
62+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Obiteljska vožnja rujan 2015.

Naša tradicionalna obiteljska vožnja doživjela je male preinake.

U želji da pokrenemo naše drage sugrađane od 7-77 godina da aktivno provedu nekoliko sati na svježem zraku, organiziramo obiteljsku vožnju biciklom svake druge nedjelje u mjesecu.

Na vožnju pozivamo roditelje, bake, djedove, a posebno djecu ( u pratnji starijih ) koji su voljni pridružiti se našoj maloj karavani.

Vožnje su osmišljene da ih vodi netko iz kluba ( ovu nedjelju Ivka Segin) predviđenom trasom koja je prilagođena pozvanoj populaciji.

Predviđene trase bile bi dužine 5-10km, na ravnijim terenima i uz izbijegavanje frekventnijih prometnica.

Kao primjer navodimo trasu: Iz Bjelovara ulicom K. Frankopana i Velikim Sredicama ( dovoljno širok i cijelom trasom asvaltiran nogostup) do Velikog Korenova. U V. Korenovu desno kroz polje (asvalt i makadam) do Gudovačke ceste koju prelazimo i spuštamo se prema Starim i Novim Plavnicama ( vožnja kolnikom, promet rijedak), zatim "gemajdom" do ulice O. Kučera, te na Radićev trg u grad.

U nadi da ćete prepoznati našu dobru volju očekujemo vas u nedjelju 6.09. u 16.00 sati u centralnom gradskom parku pokraj paviljona!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!