Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
55 km
Polazna lokacija
Velika Kladuša, Stari Grad
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
173+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada 2015. - Velika Kladuša

Biciklistički klub „Krajišnik“ – Velika Kladuša i ove godine Vas poziva na biciklistička druženja pod nazivom „Biciklijada 2015“.

Biciklijada će se održati 4.10.2015.godine sa početkom u 10h (prijave do 10:30h) a start u 11h sa Starog Grada u Velikoj Kladuši.

Ovogodišnja ruta se vozi ukupnom dužinom od 55km.

Start: Stari Grad Velika Kladuša, Polje, Grahovo (Barake), Mala Kladuša, Marjanovac, Šumatac, Purići, Todorovo, Golubovići, Vrnograč, Podzvizd, Trn, Velika Kladuša – Stari grad.

Za sve učesnike Biciklistički klub „Krajišnik“ je obezbjedio okrepljujuća pića, voće i slatkiše na svim mjestima gdje će se napraviti pauza.

Nakon odvežene rute koja će se završiti na Starom Gradu u Velikoj Kladuši za sve učesnike obezbjeđen je Gulaš za ručak i sve potrebna osvježenja uz druženje biciklista.

Treba napomenuti da je ekipa Biciklističkog kluba „Krajišnik“ osvojila 2.mjestno u kuhanju Gulaša na Kladuškoj Gulašijadi prošle godine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!