Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 08:30
Polazna lokacija
Pitomača, kod kurije Janković u Kapela Dvoru
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
159+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada “Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom”

Povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije u nedjelju, 30. kolovoza, održat će se biciklijada pod nazivom „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko podravskom županijom“.

Ukupno su četiri mjesta polaska:
Pitomača 8:30,
Virovitica 9:00
Orahovica 10:00
Slatina 11:30

završetak svake rute je u Višnjici, gdje će se održati biciklistički piknik.

Biciklisti koji kreću iz Pitomače, kod kurije Janković u Kapela Dvoru spojit će se s biciklistima iz Virovitice te nastaviti zajedno prema Višnjici.

obvezne prijave do 27.8.
bit.ly/1EF3KsT

U slučaju lošeg vremena biciklijada će se održati tjedan dana kasnije (6. rujna).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!