Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 12:00
Dužina rute
70 km
Polazna lokacija
Vukovar, iz Park šume Adica
Kotizacija
20 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
1101+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

2. Vu-cycling 2016.

Dame i Gospodo!!!!!!!!
Prijave za 2. Vu-cycling 2016. su otvorene……
plan događanja je sljedeći:

Uoči Dana grada Vukovara, udruga za rekreacijski biciklizam “Biciklivo-Rekreativo-Vukovar” organizira vožnju biciklista, amatera i rekreativaca – “Vu-cycling 2016.” koja će se održati u SUBOTU 23. 04. 2016. godine!

Cijeli događaj predviđen je kao i prošle godine za jedno lijepo druženje onih koji vole biciklizam i uživanju u vožnji bicikla.

kupljanje je u park šumi Adica.

Za djecu do 10 godina na platou u park šumi Adica u suradnji sa Dječjim vrtićem Vukovar 1, udrugom Odgojitelja “Terina” iz Vukovara i HAK-om, održat će se škola sigurne vožnje i edukativni program, prijava djece je do 10,00 sati a u 12,00 sati počinje program za djecu.

U 10,00 sati kreće defile gradskim ulicama za sve one koji žele sudjelovati. Defile gradskim ulicama kreće iz park šume Adica do vodotornja gdje će biti zajedničko slikanje i povratak nazad u park šumu Adica.

Glavna vožnja „Vu-cycling 2016“ krenut će u 12:00h također iz Park šume Adica i sastoji se od dvije rute. Kao i prošle godine nazvali smo ih Grand Tour (70 km) i Light Tour (40 km).

Defile će se voziti gradskim ulicama, start/cilj je Park šuma Adica, a potom se kreće relacijom 204. brigade- K.A.Stepinca – Nikole Andrića- Stjepana Radića-Bana J. Jelačića-VODOTORANJ- gdje će se organizirati slikanje svih sudionika defilea- Bana J. Jelačića – S.Radića, Dr. Franje Tuđmana- J.J.Strossmayera – A.B Paje – 204. brigade.-Park šuma Adica.

Cijeli događaj osmišljen je u svrhu promocije biciklizma i zdravog života. Na taj način se želi podsjetiti građane kako svatko od nas može pridonijeti očuvanju okoliša i očuvanju vlastitog zdravlja vozeći bicikl.

Vožnja biciklista amatera vozit će se lokalnim gradskim prometnicama (asfalt) s ciljem uživanja u Slavoniji odnosno Srijemu. Za najstarijeg i najmlađeg sudionika planiramo dodjeliti posebna priznanja i prigodne nagrade. Cilj je promocija biciklizma, a NE brzine. Sudjelovati mogu svi građani, bez obzira na starosnu dob i spol, koji pokažu volju i imaju bilo kakav bicikl.

Osim bicikliranja, u Adici će za građane i sudionike biti organiziran športsko-zabavni program koji će uključivati ….. (pa ostavimo malo iznenadenja i za tada), a Vi pripremite svoje bicikle jer će Vu-cycling 2016 biti prava poslastica za ljubitelje biciklizma.

Svi koji žele sudjelovati u toj vožnji, obavezno moraju ispuniti obrazac za prijavu na web stanici:http://biciklivo-rekreativo-vukovar.hr/vu-cycling-2015-reg…/

Kotizacija iznosi 20,00 kn, po osobi, a u istu je uključena majica i grah, te tombola.( redni broj sudionika ujedno je i broj za tombolu.

Uplata se vrši na račun udruge IBAN HR5023300031153122387, s naznakom „za biciklijadu“, a kopiju uplatnice pošaljete putem forme obrasca na webu ili u e-mailu biciklivorekreativovukovar@gmail.com

Također u obrascu za prijavu nalaze se i veličine majice, te će Vas uz broj sudionika čekati i majica veličine koju ste odabrali.

Preuzimanje rednih brojeva i majica, može se obaviti u park šumi Adica od 09,00 sati.

Prijave sudionika sa kopijama uplatnica potrebno je izvršiti do 15.04.2016. godine, kako bi se majice stigle tiskati.

Ukoliko se prijavite nakon tog datuma, ili na dan biciklijade ne garantiramo da ćete dobiti majicu, kao niti da će biti veličine koja vam odgovara, ali Vam dobru zabavu možemo garantirati.
I jos jedan detalj, kao bitan dio biciklijade je taj da ćemo u svemu ovome ćemo dio sredstava od kotizacija uplatiti na račun za obnovu Vukovarskog vodotornja,tako da ćete se i vi moći na taj način osjećati posebno.

NAPOMENA:
Za sve sudionike bicikijade mlađe od 16 godine obavezno je nošenje kacige. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Pravo sudjelovanja u utrci ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i prihvaća uvjete oslobođenja od odgovornosti.

Mladi od 12 do 16 godina mogu sudjelovati uz pratnju odrasle osobe i obveznu kacigu.

Rute : Grand Tour (70 km) kreće se Vukovar-Sotin-Opatovac-Lovas-Mikluševci-Berak-Slakovci-Svinjarevci, Negoslavci-Vukovar.

Light Tour (40 km) : Vukovar-Sotin-Opatovac-Lovas-Sotin-Vukovar.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!