Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
50 km
Polazna lokacija
Inđija, centar
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
55+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Rekreativna MTB trka u sklopu XVI. Dunavskih čarolija

Start trke je u centru Inđije a maršruta je: Inđija – Sremski Karlovci – Novi Slankamen – Stari Slankamen – Slankamenački Vinogradi – Koševac – Krčedinska ada – Beščanski most – Čortanovci.

Staza je duga 50 km u kojima će se smenjivati asfalt, poljski putevi, šumske staze i makadam uz spektakularnu završnicu na pešačko-biciklističkoj stazi u Čortanovcima.

Kotizacija za učešće je 300 dinara u čega su uračunati: startni broj, učesnička majica, osveženje na stazi, ručak na cilju i medalje za prva tri mesta u obe kategorije.

Na dan trke kotizacija je 500 dinara. Uplatu kotizacije možete izvršiti na račun Planinarskog kluba Železničar-Inđija 355-1018348-02, uz prethodnu ispunjenu i poslatu prijavu na mejl gorstaci.indjija@gmail.com. Ili lično u kancelariji saveza sportova Opštine Inđija u ulici Vojvode Stepe 40.

Rok za prijavljivanje je do srede 26 avgusta 2015 godine kako bi na vreme obezbedili majice.

Posle ovog roka takođe je moguće prijaviti se za trku, kao i na licu mesta ali u tom slučaju organizator nema obavezu da vam obezbedi majicu odgovarajuće veličine.

Kotizacija nije obavezna ali u tom slučaju takmičar neće dobiti učesničku majicu i ručak na cilju..

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!