Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:30
Dužina rute
35 km
Polazna lokacija
Mrakovica, kod ski lifta
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
124+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

IV Kozarski MTB Maraton

Ovogodišnji maraton prati potpuna izmjena dvije takmičarske staze, odnosno velikog i malog maratona, tako da budite spremni za nova iskustva, nove vratolomije, ali ne i manju količinu blata.

Dužine staza nisu promjenjene, tako da vas očekuju mali maraton u dužini od 35km sa visinskom razlikom od 1300 metara i veliki maraton, u dužini od 67km i visinskom razlikom od preko 2000 metara.

Pravo starta imaju svi licencirani i nelicencirani vozači

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!