Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Delnice
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
282+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

XC utrka Japlenški - ne boduje se za XC kup Hrvatske

Imate viška energije? Fali vam adrenalina? Uzbuđenje tražite biciklom izbjegavajući gradske autobuse ? Možda bi bilo najbolje da svoju aktivnu rekreaciju preselite tamo gdje joj je i mjesto – u čistu i netaknutu prirodu. Zbog toga mi za vas organiziramo XC utrku. Smjestili smo je na novo uređenu stazu u zaštićenoj park šumi Japlenški vrh s koje se pruža fantastičan pogled na Grad Delnice.

Datum koji ćete si već sada zaokružiti u kalendaru je 3. kolovoz 2013. Garantiramo super društvo, ugodnu atmosferu, iznos kotizacije prihvatljiv svakom đepu i naravno - odličan gulaš !

Kategorije :
I. - Sport - za one nabrijane
II. - Rekreativa - za one koji 'chill-aju' i početnike

U obje kategorije pobjednike, 1.,2.,3. mjesto očekuju bogate nagrade no više o tome uskoro :) 4. mjesto - drvena medalja :)

Al' to nije sve !!! Taj vikend u Delnicama, naši prijatelji iz moto kluba Mk Mountain Riders slave 10. godišnjicu postojanja i očekuju mnogo mnogo posjetitelja. Zato nakon utrke preporučamo da prođirate gradom i razgledate njihove ljubimce na dva kotača te možda s njima razmjenite pokoju anegdotu. Mi zapravo već znamo da ćete ostati na njihovom biker party-ju skroz do večeri jer oni organiziraju koncert HLADNOG PIVA !!!

P.S. Jeste li znali da je na rubu Japlenškog vrha smještena i jedina skijaška skakaonica u Hrvatskoj, pa ako vam XC utrka ne digne puls na maksimum, možete probati .... šalimo se naravno!!!! :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!