Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Novigrad, riva Porporela
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
382+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Istria Granfondo Family & Gourmet Tour 2015.

Subotnja rekreativna biciklijada Istria Granfondo Family & Gourmet Tour provest će vas Novigradom i okolicom, uz more, maslinike i vinograde stazama od približno 25 km.

Biciklisti stariji od 10 godina uživat će u pogledima i kušanjima istarskih jela na okrepnim stajalištima.Pravi izazov sprema vam se dan poslije u Umagu – na dionicama za odvažne i kondicijski spremnije bicikliste. Birat ćete između 89 km duge dionice Istria Granfondo Small i 132 km duge dionice Istria Granfondo Classic čijim je većim dijelom 2004. prošla i 14. etapa čuvene utrke Giro d'Italia. Granfondo Classic prolazi i središnjim dijelovima istarskog poluotoka, kroz Oprtalj, Motovun i Pazin i vraća se natrag u Sjeverozapadu Istru. Obje počinju i završavaju u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Maris, tik uz umaški ATP stadion.
Da biste putem došli do (pre)daha, spremili smo vam ukupno 6 okrepnih postaja.

Nedjelja, 11. listopada 2015. (tenis centar Stella Maris u Umagu)
09:00 sati - Istria Granfondo Classic - 132 km (1.440 m uspona)
09:00 sati - Istria Granfondo Small - 89 km (930 m uspona))


Utrka koja je lani okupila čak 750 biciklista iz 10-ak zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove vam godine donosi 100 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove.

Prijavljenim natjecateljima omogućeno je sljedeće:
Poklon paket, medicinska pomoć, tehnička pomoć, servis, tuševi, garderoba, pranje bicikala, ručak, okrjepa na stazi i cilju, vrijedne nagrade.

Bogat popratni program u 2015. nudi zvučne biciklističke brandove u Expo zoni, dječji program, zumba kids, natjecanje u ravnoteži na biciklima, modnu reviju i ono najvažnije – odličnu atmosferu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!