Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Polazna lokacija
Jastrebarsko, perivoj dvorca Erdody
Kotizacija
100 kn
Broj pregleda
147+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bike O-MTB trek utrka - rekreativno

"Bike O-MTB trek utrka primjerena je za ljubitelje vožnje brdskim biciklom, rekreativce, natjecatelje kao i za početnike. Ukratko za sve koji se vole voziti prirodom i prelijepim jaskanskim bregima, te uživati u ponudi jaskanske ugostiteljske i turističke ponude.

Cilj je da natjecatelj na biciklu (preporuča se mtb bicikl, kaciga obavezna) obiđe zadani broj kontrolnih točaka, označenih u prirodi, u najkraćem mogućem vremenu uz pomoć karte i kompasa.

Natjecatelji će kartu dobiti na samom startu, te će sami birati put i stazu kojom će obići zadane kontrolne točke

Na ovaj način se želi jednom interesantnom utrkom predstaviti jaskanski kraj, te turističku i ugostiteljsku ponudu grada Jaske i njegove okolice.

Bogati startni paket, mala kotizacija (100kn), lijepe nagrade za pobjednike, te bogati zabavni program i dobra ugostiteljska ponuda garancija su jedne vrlo lijepe utrke i jednog lijepog doživljaja u gradu Jastrebarskom.

Start utrke je 22.08.2015. u 10:00h u Perivoju dvorca Erdody u Jastrebarskom, gdje će biti i cilj, a utrka će se odvijati po bregima plešivičko-svetojanskog vinogorja.

Cilj natjecanja je proći sve zadane točke u što kraćem vremenu, a zbog specifičnosti podneblja i pozicije vinara na jaskanskim brdima, zadane točke će se nalaziti baš na nekim od tih seoskih gospodarstava.

prijaviti se možete sve do 16.08.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!