Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(srijeda) 18:30
Polazna lokacija
Sombor, Park heroja - plato ispred Županije
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
30+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Muzikom na točkovima 2015.

Somborsko leto za mlade 2015 sa Muzikom na točkovima -
jedinstveni događaj u ovom delu sveta koji se vraća u naš grad!

Muzika na točkovima u okviru manifestacije Somborsko leto za mlade, i ove godine 12. avgusta u Somboru. Šest godina na mobilnioj bini, kroz ulice grada, energijom muzike slavi se Međunarodni dan mladih. Ove godine na kamionu vas čekaju DROP SENSEI - ŠURENJE, prepoznatljivi DnB zvuk koji je spreman da zajedno sa vama šuri gradom, bude bučan i pokaže snagu somboske mladosti :)

Jedna od trenutno najpopularnijih muzičkih grupa Srbije je ove godine glavna zvezda somborske bine u Kabareu - poznati hip-hop trojac BAD COPY. Sem njih, ove godine nam dolazi banjalučki sastav SOPOT koji sa sobom donosi svoju jedinstvenu mešavinu elektro roka sa DnB-om, regeom, dabom i dabstepom. Energični hip-hoperi ISKAZ ove godine nam dolazi u punom sastavu, jer Sombor smatraju savršenim mestom koje žele prodrmati svojim zvukom. Perspektivni HIQULUS sa progressive/altern crossover zvukom, u kojem sviraju dvoje naših sugrađana, kao i mladi tročlani DJ trio UNITED NOISE sa svojim DnB zvukom i prepoznatljivim žurkama radnog naziva Bass Rupture iz Sombora, takođe čine line up na centralnoj bini ove godine.

Pokrovitelji menifestacije su Grad Sombor i Ministarstvo omladine i sporta.
Organizator: Somborski Omladinski Boom
Partneri: Kancelarija za mlade Sombor, Somborski Edukativni centar, Turistička organizacija Sombor, UG Sombor za sve.

Spemite vaše skejtove, patike, bajkove i rolere... početak MUZIKE NA TOČKOVIMA je u 18:30h , Park heroja - plato ispred Županije Sombor, nakon čega slede koncerti u Kabareu od 21:30h. Ulaz free as always

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!