Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 19:00
Dužina rute
8 km
Polazna lokacija
Podgorica, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
43+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

XXIII Critical Mass

ruta: https://www.facebook.com/biciklo.me/photos/gm.412696592261360/969782656397437/?type=1&theater

Ovaj CM vozićemo u čast rijeke Morače, pa će i trasa biti prilagođena tome.

Rijeka Morača čini Podgoricu posebnom time što u urbani prostor unosi svježinu divlje ljepote, koju nijesmo uvijek spremni da poštujemo, čuvamo i koristimo na dobar način. Ovom vožnjom želimo, pored ostalog, da podstaknemo planere mlađe generacije da razmišljaju o tome kako bi se obodom gradskog kanjona Morače mogla projektovati staza podesna za pedalanje, trčkaranje i šetnje. Takođe želimo podsjetiti sugrađane na moračke plaže koje su pomalo zaboravljene posljednjih godina, a predstavljaju dragulj u srcu Podgorice.

Biciklistički klub "Džada" će se ovoga puta družiti sa nama. Biciklistički klub "Džada" će se ovoga puta družiti sa nama. Kao i obično serviseri "Tempa" prije početka vožnje pružiće besplatnu uslugu servisa bicikala, a ovog puta "Biciklo.me" i "Hard Rock Cafe" su vam pripremili malo iznenađenje ispred pomenutog lokala.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!