Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Bakar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
196+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Bakarska biciklijada

Turistička zajednica Grada Bakra realizirala je projekt biciklističkih staza „Bakar Bike“ uz potporu Grada Bakra, Primorsko-goranske županije, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Kvarnera. Uređeno je čak 9 kružnih biciklističkih staza s više od 160 kilometara, koje se provlače stoljetnim šumama, travnatim livadama i padinama prošaranim niskim raslinjem.
Istina, zbog nešto veće visinske razlike te su staze malo zahtjevnije, ali su zato uzbudljivije i nezaboravne te će vam ispričati svaka svoju priču.

Staze će biti svečano otvorene i predstavljene u sklopu Margaretinog leta 2013. godine u subotu, 6. srpnja s početkom u 10 sati. Tim povodom, organizirat će se i prva Bakarska biciklijada na kojoj će sudionici na ruti dugoj 20 kilometara imati priliku upoznati ljepote i okusiti delicije bakarskog kraja na dva kotača.

Biciklisti će tijekom vožnje moći degustirati bakarsku vodicu, bakarski baškot i još neka iznenađenja, a na kraju sve sudionike očekuje zajednički ručak. Kotizacije za biciklijadu nema.

Prijave za 1. Bakarsku biciklijadu će se vršiti do srijede, 3.srpnja 2013. na web stranici Turističke zajednice Grada Bakra ili putem online obrasca za prijavu na web stranici http://www.promotiv-turizam.hr/kontakt/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!