Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 15:30
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Markuševačka trnava
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
127+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

XC Divlje Podsljeme 2015.

Nelicencirani vozači, rekreativci;
Svi vozači koji nemaju godišnju licencu, a žele se natjecati u kategoriji REKREATIVCI mogu nastupiti na vlastitu odgovornost na utrci koja će se na istoj stazi održati nakon utrke za licencirane vozače.

Utrka "XC Divlje Podsljeme" jedna je od onih utrka koje su obilježile i ostale trajno zapisane u našoj MTB povijesti pa niti ne čudi da već sada za nastup na utrci vlada povećan interes brojnih natjecatelja.

Oni će pregled staze moći izvršiti već u subotu, ali i u nedjelju uoči početka prve utrke koja je na rasporedu u 11 sati. Na start će tada krenuti kategorije sport, kadeti, veterani A, B, C i D, juniori i juniorke. Sat vremena ranije, u 10 sati, na startu će se male staze pojaviti i kategorije početnika, a točno u 13 sati na najdužim će se stazama (24 i 15 kilometara) naći natjecatelji u najjačim kategorijama, elite, u23 i elite žene! Oni koji tek ulaze u svijet brdskog biciklizma, odnosno rekreativne kategorije, svoj će start imati točno u 15.30 sati, odnosno onda kada će ostali već vjerojatno guštati u gastro ponudi koju spremaju organizatori!

Dobar obrok - vinski gulaš
Bez obzira na vremenske uvijete
Visinska razlika 200 m
podloga - makadam
maksimalna brzina - najbrže kaj možeš
U cilju zabava: jelo i pilo

obvezna prijava

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!