Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 06:30
Dužina rute
63 km
Polazna lokacija
Pitomača, ispred crkve u Pitomači
Kotizacija
135 kn
Broj pregleda
94+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklistički izlet na Balaton

POLAZAK:
u 6.30 sati ispred crkve u Pitomači.
Dolazak u Golu do 7.30. Prijevoz do Gole i natrag u vlastitoj organiizaciji.

POVRATAK: vlakom u Berzence u 19.38 sati

CIJENA izleta: 135.-- KN

U cijenu je uključen prijevoz osobe i bicikla vlakom od Berzenca do Nagykanize i od Keszthelya do Berzenca, organizacija izleta i vođa puta tijekom biciklističke vožnje.

OPIS RUTE:
Ukupno 63 km po asfaltu i makadamu. Ruta je izrazito ravničarska, a vožnja će biti blago uživalačka. Predviđene su tri „zvanične“ pauze, a ako temperatura i pivo budu zahtijevali, može i koja dodatno.
Na sjeveru Nagykanizse biramo lokalnu cestu za Nagyrecse i Galambok, a kod Zalakomara odvajamo se od naseljenih mjesta i vozimo najvećim dijelom kroz livade i šumarke u zaleđu Kis Balatona. Poslednjih 15 kilometara do jezera furamo po zasebnoj „Balatonskoj biciklističkoj stazi“ do Keszthelya.Tu ćemo imati dovoljno vremena za kafiće, kolače, piknik ili kupanje (kako je kome po volji). Predlažemo da ponesete laganu hranu od kuće.

PRIJAVE:
Iz organizacijskih razloga prijave se primaju do i zaključno s 25. lipnja 2015.

Živjele pedale!

SUDJELOVANJE JE NA VLASTITU ODGOVORNOST.
NE ZABORAVITI PONIJETI OSOBNE DOKUMENTE.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!