Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak)
Polazna lokacija
Brod na Kupi
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
175+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Gorski kotar Bike DEMO Tour 2013.

12. do 14. srpnja 2013.
Riječ je o jednom 3-dnevnom neformalnom biciklističkom druženju koje bi trebalo idućih godina prerasti u nešto veće.

Start Gorski kotar Bike DEMO Tour-a je u petak, 12. srpnja u 9 sati u Brodu na Kupi nakon čega će biciklisti voziti Goranskom biciklističkom transverzalom po sljedećem rasporedu:
1. dan: Brod na Kupi – Čabar – Tršće – Lividraga – Crni Lug

2. dan: Crni Lug – Fužine – Lokve – Mrkopalj – Delnice – Ravna Gora

3. dan: Ravna Gora – Skrad – Vrbovsko – Severin – Brod Moravice – Brod na Kupi

Noćenja (2) će biti organizirana u pansionima ili apartmanima ovisno o želji sudionika kao i o broju prijavljenih.Tko želi, možemo osigurati i prostor za šator. Što se plaćanja tiče, troškove smještaja i prehrane snose sudionici. U suradnji s našim partnerima potrudit ćemo se da svaki sudionik dobije "što više svega, za što manje novaca"
U pratnji će biti prateće vozilo koje će prenijeti osobne stvari od starta do cilja pojedine etape.
Broj sudionika nije ograničen, a ukoliko se netko želi priključiti samo na jedan dan (ili 2), dobrodošao je.

Kako bismo lakše planirali točan broj sudionika, molimo da svi zainteresirani potvrde sudjelovanje do srijede, 10.7.2013. u 12 sati putem online obrasca koji se nalazi na web stranici http://gorskikotarbike.com/kontakt/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!