Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(četvrtak) 17:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Čitluk, centar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
37+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

"Dame na biciklu" 2015.

Biciklistički klub Brotnjo u četvrtak 18.06.2015. s početkom u 17.00h sa Broćanskog trga u Čitluku organizira rekreativnu biciklističku vožnju za sve pripadnice ljepšeg spola pod nazivom "Dame na biciklu". Primarni cilj ove biciklističke vožnje je potaknuti i ohrabriti što više naših majki, sestara, djevojaka, rodica, žena, prijateljica.... na bicikliranje u svakodnevnom životu kao i na vid rekreacije i tjelesne aktivnosti uz biciklo i druženje!

Ruta biciklijade će biti kružna do Međugorja u ukupnoj dužini od cca 10km, a brzina kretanja će biti prilagođena svim sudionicama. U sklopu ove prigodne vožnje i nakon nje uslijediti će druženje za sve sudionice u organizaciji BK Brotnjo.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!